I en underbar skogsbacke ligger våra 15 stugor. Det är nära till vår nybyggda serviceanläggning som har ett allrum med TV, kök, toaletter. Här hittar du också familjeduschar. Det är ca 300 m till Katrineholms bästa badplats med Strandcafé.
Vi erbjuder  allt från 2 bäddstugor till 8 bäddstugor som vi efterhand totalrenoverar. 

Stugorna 1, 4-7, 13-15 är 4-bädds stugor

Stugorna är ca 14 m² och har två våningssängar eller en vånings säng + en bäddsoffa. Ett trinettkök med porslin för 4 personer finns i stugorna. Det finns också ett bord, fyra stolar, rinnande kallt vatten, kaffebryggare, kylskåp, spisplattor och husgeråd så ni kan laga mat. Täcke och kudde finns, sänglinne får man ta med sig eller köpa i receptionen för 95 kr. Bäddsetet innehåller ett påslakan, lakan och ett örngott. I stuga 4 och 5 är det ej tillåtet med hudsdjur. Det är rökförbud i alla stugorna.

 Stugorna 8 och 12 är 6-bädds stugor

Stugorna är ca 23 m². Stuga 8 har två sovrum och ett allrum med ett litet enklare kök med porslin för 6 personer. I båda sovrummen finns det en våningssäng och i allrummet finns det en bäddsoffa. Stuga 12 har ett rum med tre våningssängar och ett trinettkök med porslin för 6 personer. Stugorna har ett bord, sex stolar, rinnande kallt vatten, kaffebryggare, kylskåp, spisplattor, och husgeråd för så ni kan laga mat. Täcke och kudde finns, sänglinne får man ta med sig eller köpa i receptionen för 95 kr. Bäddsetet innehåller ett påslakan, lakan och ett örngott. I båda stugorna är det ej tillåtet med husdjur. Det är rökförbud i båda stugorna.