Djulö Camping

Våra stugor

Våra 15 stugor ligger vackert belägna i en mysig skogsbacke, nära vår nybyggda serviceanläggning. Anläggningen har ett allrum med TV, kök, toaletter och familjeduschar. Det är cirka 300 meter till Katrineholms bästa badplats med ett strandcafé.

Vi erbjuder stugor i olika storlekar, från 2-bäddsstugor till 8-bäddsstugor, och vi renoverar dem successivt för att kunna erbjuda en bekväm standard.

2-bädds stugor

Stugorna är cirka 14 m² och består av ett rum med två separata sängar. I stugan finns ett trinettkök med porslin för två personer, ett bord och två stolar. Köket är utrustat med rinnande kallt vatten, kylskåp, spisplattor och husgeråd för matlagning. Täcken och kuddar finns tillgängliga, sänglinne bör medtas. Husdjur är tillåtna i stuga 3 men inte i stuga 2. Rökning är förbjuden i båda stugorna.

4-bädds stugor

Stugorna är ungefär 14 m² stora och har antingen två våningssängar eller en våningssäng plus en bäddsoffa. Varje stuga är utrustad med ett trinettkök som inkluderar porslin för fyra personer. Det finns även ett bord, fyra stolar, rinnande kallt vatten, kaffebryggare, kylskåp, spisplattor och allt du behöver för matlagning. Täcke och kudde finns tillgängligt, sänglinne bör medtas.

I stuga 4 och 5 är det inte tillåtet med husdjur. Rökning är förbjuden i samtliga stugor.

6-bädds stugor

Stugorna är ungefär 23 m² stora. Stuga 8 har två sovrum och ett allrum med ett enkelt kök som har porslin för 6 personer. I varje sovrum finns en våningssäng, och i allrummet finns en bäddsoffa. Stuga 12 består av ett rum med tre våningssängar och ett trinettkök med porslin för 6 personer. Båda stugorna är utrustade med ett bord, sex stolar, rinnande kallt vatten, kaffebryggare, kylskåp, spisplattor och allt du behöver för matlagning. Täcke och kudde tillhandahålls, sänglinne bör medtas.

Det är inte tillåtet med husdjur i någon av dessa två stugorna, och rökning är förbjuden.

8-bädds stugor

Stugan är 23 m² stor och består av ett rum med fyra våningssängar. I stugan finns ett trinettkök med porslin för 8 personer samt två bord och åtta stolar. Köket är utrustat med rinnande kallt vatten, kaffebryggare, kylskåp, spisplattor och allt du behöver för matlagning. Täcke och kudde tillhandahålls, medan sänglinne bör medtas.

I stugan råder rökförbud, men husdjur är tillåtna. Dessutom har vi två stugor som rymmer sju bäddar vardera.

En naturskön familjecamping